Mail consult

Slaapadvies via de mail
€39

 

Heb jij een vraag over bijvoorbeeld hoe je kan omgaan met zomer/wintertijd, met slapen op vakantie,
of welk ritme geschikt is voor jouw kindje, wil je dat ik even mee kijk naar het dagritme of wil je gewoon even sparren?

Dan is het mail consult geschikt voor jou.
Mail al jouw vragen naar info@thedreamjob.nl,
daarna ontvang jij via de mail mijn advies en antwoord op al jouw vragen.

+ Geen wachtlijst
+ Niet tijdsgebonden, mailen wanneer het jou uit komt.


Heb je meer behoefte aan telefonisch contact? Mail dan om een bel afspraak in te plannen.

De bel afspraak duurt 20 minuten.

 


Slaap & Onrustconsult

Compleet slaappakket zonder coaching

€269

 

Het Slaap & Onrustconsult is geschikt als jouw kindje onrustig is en/of slecht slaapt en je echt in de kern wilt gaan uitzoeken waar dit aan ligt zodat je het in de basis goed kan krijgen. 
Voor nu en straks.

 

Dit consult is inclusief:

- Een intake vooraf;
- Een uitgebreide analyse waarom je kindje slaapt zoals het nu slaapt;
- Advies op het gebied van fysieke-, softe- en slaaptechnische factoren;
- Extra informatie aan de hand van factsheets; 
- Een uitgebreide stappenplan;
- Houvast voor de komende maanden; 
- Antwoord al op je vragen; 
- Bedtijd ritueel kaarten.

 

Extra optie: Voedingsadvies + €50


Veelgestelde vragen

Hoe werkt het consult? Werkt het altijd?

De kracht van de Droomritme Methode is dat je je eigen slaapcoach wordt. Ik geef je een analyse, een stappenplan en alle handvatten die je nodig hebt om het slapen van je kleintje vlot te trekken. Dan is het aan jou om dit te doen (optioneel kan ik je hierbij coachen). Het succes is dus afhankelijk van je inzet. Dat gezegd hebbende werkt deze methode zeer effectief: bijna alle kindjes vinden weer de weg naar dromenland, zoals je ook kunt nagaan aan de hand van de reviews op het boek Baby in een droomritme of de website van de auteur, mijn teacher en grondlegster van deze methode: Stephanie Molenaar.

Kan je aan het slapen werken als je baby jonger is dan 4 maanden?

Ja hoor! Met de Droomritme Methode zorg je ervoor dat je de slaap gaat vormen, je traint niet. Daarnaast krijg je een flinke dosis slaapeducatie waardoor je het direct goed kunt doen of kunt bijsturen. Dit maakt een droomritmeconsult geschikt voor alle kleintjes van 0-4 jaar. Met uitzondering van de eerste paar weken, deze mogen echt in het teken staan van wennen, hechten, uitrusten en genieten. Naar wens kun je dan wel een consult doen om jezelf voor te bereiden en in te lezen maar echt starten doe je dan na een paar weken.

Is het echt zonder huilen?

Ja! De methode heeft veel aandacht voor hechting, responsiviteit, de ontwikkeling (en mogelijkheden) van je kleintje énpraktische haalbaarheid. Dat betekent kleine stappen, veel liefde, goede haalbaarheid en geen tranen.

Wat maakt een droomritmecoach anders dan een slaapcoach?

De meeste slaapcoaches werken met een methode die alleen naar de slaaptechniek kijkt en geven daarbij geen duidelijke stappen en houvast. Bovendien is een Droomritmecoach anders omdat echt alles rondom het slapen wordt bekeken (fysieke, softe en slaaptechnische factoren), je een compleet consult ontvangt (een klein boekwerk met een analyse, stappenplan en veel uitleg) welke volledig persoonlijk is. En de aanpak volledig holistisch en zonder tranen is. Je krijgt  duidelijke ritmes, voorbeelden en een stappenplan. Zo kun je zelf de komende maanden vooruit en is niet steeds een verhaalconsult nodig.

Als Droomritmecoach ben ik persoonlijk opgeleid door de grondlegster van deze methode. Om toegelaten te worden tot de opleiding heb ik een selectieprocedure doorlopen en gedurende de opleiding is er een intensief kennis- en vaardigheidstraject, met ook een eindexamen. Er is ‘continued education’ en mentoring van Stephanie | Slaapdeskundige. Het is de enige Nederlandse opleiding op dit gebied en deze is gebaseerd op de bewezen Droomritme aanpak, die ontwikkeld is samen met ouders en zorgverleners en al meer dan een decennium bestaat.

Gecertificeerde Droomritmecoaches hercertificeren zich ieder jaar, opdat de kwaliteitseisen worden gewaarborgd. Dit geeft je alle zekerheid dat je een passend en kwalitatief consult ontvangt.