Wat doe ik als Slaapcoach?

Wat doet een slaapcoach? Wanneer schakel je een slaapcoach in? Kan een slaapcoach je helpen? Waarom in combinatie met onrustdeskundige? Wat is een droomritmecoach? Lees hieronder het antwoord!

Lees meer »

De wakkertijden

Wanneer moet mijn kindje slapen? Wanneer moet mijn kindje in bed liggen? Wat zijn wakkertijden en hoe zet je deze in? De wakkertijden is echt wel een kenmerk van de Droomritme Methode. Het zorgt er voor dat je kindje op het juiste moment in bed ligt en kan gaan slapen. Aangezien niet elke dag en nacht hetzelfde verloopt, wil je ook niet met vaste bedtijden werken. Want wanneer je kindje bijvoorbeeld vroeg wakker is geworden en moet wachten tot de 'juiste' tijd om weer te gaan slapen, is je kindje vaak alweer over zijn slaap heen. Als je over je slaap heen bent, is het lastiger om in slaap te vallen en als je kindje dan eindelijk slaapt is de kwaliteit van dit slaapje ook afgenomen. Dit geldt ook wanneer het ochtend slaapje bijvoorbeeld kort was en/of heel onrustig.

Lees meer »

Smeren kan je leren

De eerste 1000 dagen zijn ontzettend belangrijk, dit is vanaf de conceptie tot aan 24 maanden. Alles wat er in deze periode gebeurt heeft invloed op de rest van het leven van jouw kindje. Denk hierbij aan welke voeding je geeft, maar ook wat voor verzorgingsproducten je gebruikt. Wanneer ouders bij mij langs komen voor een Slaap & Onrustconsult, kijk ik holistisch naar het slaapprobleem. Daarbij ontvangen zij van mij samples van natuurlijke verzorgingsproducten. Hiermee wil ik ouders een duwtje in de goede richting geven, zodat zij hun kindje van alle kanten een goede start kunnen bieden. Maar waar moet je op letten bij het insmeren van je kindje?

Lees meer »

Het gezicht achter The Dream Job

Het gezicht achter The Dream Job. Want wie is nou die Melanie? Slaapcoach & Onrustdeskundige, ja oké, en verder?  De meeste mensen die mijn privé account op instagram volgen, zullen het niet eens weten. Op instagram ben ik diegene die alleen maar foto's van de achterkant plaats. Op mooie plaatsen, op mooie plekken overal te wereld. Hoog in de bergen, in het zee tussen de vissen, haaien, schildpadden en koraal, bij bekende gebouwen etc en dan het liefst nog zonder andere mensen op de achtergrond. 

Lees meer »