Het gezicht achter The Dream Job

Het gezicht achter The Dream Job. Want wie is nou die Melanie? Slaapcoach & Onrustdeskundige, ja oké, en verder?  De meeste mensen die mijn privé account op instagram volgen, zullen het niet eens weten. Op instagram ben ik diegene die alleen maar foto's van de achterkant plaats. Op mooie plaatsen, op mooie plekken overal te wereld. Hoog in de bergen, in het zee tussen de vissen, haaien, schildpadden en koraal, bij bekende gebouwen etc en dan het liefst nog zonder andere mensen op de achtergrond. 

Ik heb het geluk gehad dat ik heel veel mooie en verre reizen heb mogen maken waarbij ik veel andere culturen heb mogen leren kennen. Iedere reis is voor mij weer een hoogtepunt. Ik hou ervan om op het strand te liggen of bij het zwembad, een lekker kleurtje te krijgen en rond te lopen in zomerjurkjes maar ik hou ook zeker van activiteiten ondernemen. Ziplinen, bike zipline, jungle tochten, bergen/vulkaan beklimmen, snorkelen, duiken, parachute springen, ik kan het allemaal van mijn bucketlist afstrepen. Reizen en op vakantie gaan is een blijft hetgeen wat mij gelukkig maakt. Maar er is meer.. 

 

 

Mijn werk in de kinderopvang op de babygroep vind ik heerlijk. De eerste lachjes mee maken, de eerste stapjes. De liefde die je kan ontvangen van zo'n klein kindje, zo puur, dat maakt mijn dag. Maar ook wanneer een kindje niet lekker in z'n velletje zit, ben ik zo iemand die er achter wilt komen waarom dit zo is. En dan uiteraard er alles aan doen zodat dat positief veranderd.
Toen ouders voorheen aangaven dat zij problemen ondervinden bij het slapen gaan, vond ik het erg irritant dat ik deze ouders en dus het kindje niet kon helpen. Inmiddels kan ik deze ouders uitleg geven hierover en allerlei adviezen geven. Slapen is namelijk veel meer dan alleen in bed leggen en wachten tot dat de ogen dicht gaan. Slapen is zo belangrijk en dat wordt vaak onderschat.

Waarom een kindje niet slaapt of kort slaapt kan heel veel redenen hebben. Alleen Slaapcoach zijn is daarom voor mij niet genoeg en vond ik het ook belangrijk om Onrustdeskundige te worden. En toen ik dat was wilde ik onder andere ook weten wat de invloed van eten is op slapen gaan. Daarom de Mastercourse gevolgd over het Darmmicrobioom en de opleiding Kind & Voeding. Want voeding speelt dus zeker een rol bij slapen gaan. Maar ook Aromatherapie kan helpen om te gaan slapen en voldoende beweging op een dag en wanneer je gebruik maakt van de juiste verzorgingsproducten. Dit zijn allemaal dingen waar ik mij in aan het verdiepen ben. Achter de schermen ben ik druk bezig om iets nieuws te lanceren, maar dat blijft nog even geheim.

Naast mijn werk en reizen, hou ik er van om buiten te zijn. Uiteraard lekker in het zonnetje liggen, maar ook boeken lezen, mijn moestuintje onderhouden, wandelen, fietsen en te fotograferen. Binnenhuis hou ik ervan om lekker een serie te kijken, het liefst een politie serie, koken en ben ik bezig om Spaans te leren. Dus wie ben ik? Nou dit ben ik!