Baby Slaapcoach+

1 november 2021 was het daar zover. Mijn bedrijf The Dream Job ging online. Vanaf dat moment werkte ik als gecertificeerd Slaapcoach en Onrustdeskundige voor kindjes van 0 tot 4 jaar. Ik heb dit dan ook 2 jaar lang met heel veel plezier en liefde gedaan. Maar in deze 2 jaar heb ik niet stil gezeten. Ik heb ook nog een opleiding gedaan voor Voedingscoach, Beweegcoach, Aromatherapie en daarnaast nog een Masterclass Darmmicrobioom. 

Ik heb in deze opleidingen zoveel kennis verzameld en mijn puzzelstukjes begonnen steeds meer samen te vallen. Ik heb onder andere gezien dat de eerste 1000 dagen van een kindje zo ontzettend belangrijk zijn en in mijn ogen wordt daar veelste weinig aandacht aan besteed. 

Met alle kennis die ik nu heb, heb ik besloten om Baby Slaapcoach+ te worden! Juist met aandacht voor de eerste 1000 dagen, met de juiste voeding en verzorgingsproducten, genoeg beweging, daglicht, minimaliseren van stress etcetc.

Mijn slaapconsulten zullen op deze manier veel uitgebreider worden, zodat je van alle kanten aan het slapen kan gaan 'werken' en vooral gericht op de leeftijd van 0 tot 1,5 jaar. 

Daarnaast heb ik ook een Babygids geschreven, The Dream Package. Hierin heb ik alles benoemt waarvan ik vind dat jij moet weten, in de eerste maanden als mama zijnde. Dit kan je gebruiken als voorbereiding op alles wat gaat komen, maar ook stap voor stap doornemen wanneer je kindje geboren is. 

Mocht jij nou een mama zijn die hier wel interesse in heeft, of ken jij een mama? Dan hoor ik dat graag!

Veel liefs, 
Melanie

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.