De kleuren van The Dream Job

Het is je misschien al opgevallen. De kleuren van The Dream Job zijn vooral roze, bruin en grijs. Ja, dit vind ik mooie kleuren, maar er zit nog zoveel meer achter.

 

De kleur Roze is in mijn ogen de kleur van de liefde, maar ook van zachtheid. De liefde voor je kindje die je op een zachte en liefdevolle manier naar dromenland wilt begeleiden. Daarbij is het ook zeker mogelijk om samen te blijven slapen en borstvoeding te geven indien jij dit zou willen. En uiteraard liefde voor jezelf en je partner, want die kan je soms wel even kwijt raken in deze hectische periode met een newborn baby.

De Bruine kleur staat voor de natuur en duurzaamheid. Dit uit zich bij The Dream Job door gebruik te maken van natuurlijke verzorgingsproducten en aromatherapie. Aromatherapie is bijna bij elk kwaaltje wel in te zetten en dit betekend weer minder gifstoffen in het lijfje van je kindje. Maar ook door zoveel mogelijk gebruik maken van de natuur, gezonde voeding, buiten wandelen, spelen en vies worden, grouding, dag en zonlicht etcetc. Daarbij worden de consulten via mail verstuurd dus niet geprint en de pakketjes die je bij een consult ontvang worden zoveel mogelijk ingepakt in al eerder gebruikte verpakkingen.

De grijze kleur is het grijze gebied. Het gebied wat niet 'wetenschappelijk' bewezen is. Want heel eerlijk, hoe eerlijk zijn de dingen die wel wetenschappelijk bewezen zijn?! Bij sommige onruststokers zal ik je inderdaad doorverwijzen naar een specialist, aangezien ik geen arts ben. Maar 9 van de 10 keren zal een arts de symptomen gaan bestrijden en niet op zoek gaan naar de oorzaak. Ik geef je alle handvaten om het gesprek met een arts aan te gaan en je niet zomaar te laten wegsturen. Ook kies ik meer voor de alternatieve zorg zoals osteopaten en homeopaten.

 

Waar denk jij aan bij het zien van deze kleuren?

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.